onsdag 7. januar 2009

Oi Oi!

Jule ferien er over, og jeg er til bake til skolen. Jeg har vist ikke skrevet noe på lenge...

På søndag var det jeg og 3 venner som gikk på skøter på Strengsdalvannet. Vi var der fra 12 00- 16 30. jeg var utrolig kald da jeg kom hjem.

Neste dag var det skole... Huffa meg! KJEDELIG! I hoved fag skulle vi ha hatt Norsk, men læreren kunne ikke, han var i Russland eller noe... Så vi har geografi ect. Med Anders B. Første dagen gjore vi egentlig ikke så mye.

I går dro jeg på skoeln da og gledet meg kjempe mye for i siste time (Gym) Skulle vi ned til presterøsvannet å gå på skøyter med hele klassen, det var kjempe gøy!
Det var også det beste med den dagen.

I dag har jeg også vært på skolen, men i dag var det bare BLÆ! De tvar ikke gøy og nesten alle lærerene var sure det var bare Eurutmien og Musikken som var litt gøy.
I dag må jeg vel gjøre lekser og jobbe på Særoppgaven min. Vi skal nemelig ha en særoppgave som varer helt til sommerferien og jeg skriver selfølgelig om HUNDER+Norske hunderaser+ sporter+++

2 kommentarer:

Dixie sa...

Ja, skolen er i gang igjen for meg også nå... Ikke akkurat veldig gøy i forhold til ferie... :( Men jaja, det er jo ikke sååå lenge til vinterferien! :)

Gry og Millis blogg sa...

Dere er tross alt noen heldiggriser som går på skolen enda. Vent til dere blir riktig gamle og må nøye dere med noen ukers ferie HVERT ÅR...;o)