lørdag 3. januar 2009

Nyttårs aften:)

Jeg har ikke hatt så mye tid til å skrive om nyttårsaften:( Men nå kommer det:)

Jeg var hjemme og kjedet meg til kl. 19.00. Da dro jeg og Mamma til Fam. Fjell som bor ganske nærme, Pappa skulle ha vært med, men han følte seg ikke helt bra enda. Det at vi drar til fam. Fjell er en ganske gammel tradisjon. Vi har gjort det så lenge jeg kan huske. Og det er alltid de samme folka der, men i år var Silje (16 år) på en annen fest, men hun spiste sammen med oss. Etterhvert kom en av vennene til Simen (13)Han het Thomas.

Så spilte vi litt nintendo Wii. Jeg var kjempegod (skeptisk);) Så spiste vi litt dessert og spilte mere nintendo Wii (Det er ganske normalt at barna sitter nede og spiller et eller annet før rakettene) Og ca. 23.50 Gikk vi ut og begynte og gjøre klar rakettene, men før dette skulle egentlig Mamma og jeg hjem for mamma skulle jobbe dagen etter og jeg hadde tenkt til å være med henne, men da vi kom til den tiden vi skulle hjem ville ikke jeg være med allikevel, var mye gøyere å være sammen med barna, og hvis jeg dro ville Tonje (vet ikke alder)være den eneste jenta og det er ikke noe gøy når det da er 7 gutter der. Så jeg fikk overtalt Mamma til å være der (Så kunne Pappa komme og hente meg Ca. 01.00.)
Så begynte hele greiene det samalt overalt! Det var kjempegøy;) Jeg tok NOEN bilder (Ca. 35 bilder.) Jeg legger ut noen av dem. Bildene var bedre i fjor for i år var det litt tåkete :( Så gikk vi inn og spilte enda mere Nintendo Wii :O Så var det kaker etterpå! Margrete (En av foreldrene) lager verdens beste is-kake! Den er kjempe god =)

Bienna var ikke spesielt glad i fyrverkeriene, men når mamma gikk en liten tur med henne og hun gikk løs og det smalt brydde hun seg nesten ikke... Rart...

Det var vel alt om nyttårsaften. Her dere noen nyttårsforsetter??
Jeg har ingen... Kanskje jeg må forte meg å lage ett??

Godt Nytt år alle sammen!! Vi lever i 2009!