lørdag 3. januar 2009

Gjennsyn med Gry og Milli (+Ludo og Sauene)

I dag var vi hos Gry og Milli igjen:) Det er så gøy med andre Lappiser i nærheten:)

Mamma hadde maila litt med Gry og de hadde planlagt at vi skulle komme til dem i morgen, men så kom Mamma på at hun skulle jobbe i morgen og spurte om det passa at vi kom i dag isteden? Og det gjorde det! Så vi dro ut til dem i dag ca. 12.00 Der ble vi god Mottatt av Gry, Milli og Ludo<33 Ludo er katten Til Gry (og Ola??) Han er verdens søteste katte pus! Og Bienna stormer ut av bilen så fort vi åpner buret hennes og det første hun ser er jo selvfølgelig LUDO! X) Og hun styrert bort til han og hilser så vidt på Milli i farta. Og Ludo er jo en så tøff "Liten " Puse katt og tar igjen. Håper du husker det nå da Bienna.. at du ikke tuller med Ludo!:) Også begynte vi turen vår etter å ha hilst og snakka litt. Denne gangen gikk vi en litt annen tur og vi gikk oss ikke bort;) Vi gikk bort til et beite og slapp hundene og gikk en liten runde før vi gikk ut på en liten vei som førte ned til en større vei, der kom det en litt mindre vei (Dette er sikkert helt ufoståerlig) Og der gikk vi til vi kom til den litt større veien igjen... Også skulle vi gå en liten snarvei, gjennom innheinigen til Sauene var...!!! Bienna har jo bare sett disse "Skumle" vesnenene på avstand og vi har aldri latt henne være så nærme sauene i tilfelle sauene skulle være redd for Bjffinga hennes...

Men da hun kom inn i innhegningen Sammen med Sauene var hun ikke så tøff i trynet, men det gikk bedre enn vi hadde trodd, hun bjeffa nesten ikke og passa seg litt for sauene. Sauene var jo litt skeptiske til henne også da. Men når vi hadde kommet ut av innhegningen... og sto på utsiden av gjerdet og sauene stakk hodet ut var hun utrolig nok borte på en av sauene og slikka den litt på øret...!!! UTROLIG! Men med en gang sauen rørte litt på seg skvatt hun èn meter bakover, men hun var borte på sauene igjen:) Nå er vi stolte nå :D Tusen Takk Gry (og Milli) For at vi fikk denne sjansen til å lære Bienna at Sauer ikke er SÅ farlige allikevel. Etter det satte mamma hunden i bilen og Milli gikk inn, og så satt vi nede og kosa med de utrolige kosete, søte og sjarmerende Sauene. Hehe den ene bet meg litt i nesa:) Og noen andre i jakke og enda flere i den lille rompetaska mi;) Nok en gang har jeg tatt noen bilder:


Meg og den skjønne LUDO! <33 Han er Kjempe søt!Bienna (Og jeg) Hilser på Sauene Er hun ikke flink;) Og så Snill Sau!Meg og de Shønne Sauene, de er så tamme og søte! De søtese sauene jeg har sett<3 (ja Mamma Det er meningen at det skal stå SHØNNE!)Namm! Kamera-veske er godt;) Smaker litt... Godt!

Det var en kjempe fin dag Gry og Milli, jeg gleder meg til å se dere igjen:)

Klem Thea Og Bienna<33

3 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

Vi er så glade for at vi har blitt litt kjent med dere Thea! Det er så koselig at dere kommer utover! Jeg elsker at dere hilser på sauene og Ludo hadde nok gladelig adoptert deg:o)

Tusen, tusen takkfor en flott dag til deg, Hanne og Bienna!

Dixie sa...

Det hørtes ut som en koselig dag! :)
Det er alltid kjekt å møte andre med samme rase! I morgen skal det være lapphundtreff i Stavanger, men siden vi ikke har kommet hjem fra Hovden til da, får vi det dessverre ikke med oss... Jaja, men det er hver måned, så forhåpentligvis passer det neste gang... :)

Nøve sa...

Jeg tror du Thea må få deg en bondegård etterhvert! Og så kan du drive oppdrett av lapphunder, eller kanskje starte en hundeskole -eller dyreskole. Du må jo være veldig flink med dyr!

Fine bilder, og moro å lese om denne dagen :o)