torsdag 25. desember 2008

Juleaften 08!

GOD JUL alle sammen!!
Jeg begynte jo selfølgelig dagen med å se hva det var i jule strømpa mi (Blir aldri for stor tildet) Der lå det en stor pose med gotteri og et Pondus bla! Jippi! Så dro jeg meg opp av sengen og skrudde på TV'en på NRK å så litt på jule morgen. Etter dette tok Pappa og Jeg et morgen bad i basenget;D Det var kaldt de første 10 minuttene, men det var jo 25,8 grader:O Man blir litt pysete når man har baseng :-s Så satte jeg meg ned å så på Tre nøtter til Askepott! Det blir jeg alderi lei av, da kom jeg skikkelig i jule stemning! Så hjalp jeg til litt med maten, vi hadde pinnekjøtt :) Kl. 5 kom Mormor og Beste og vi begynte kvelden for fult! Vi spiste og koste oss. Så kom dèrerten. Frukt koktail ( Er ikke sikker på hvordan det staves) Så Kl. 19. 30 Begynte vi med det jeg liker best... PAKKENE Jeg begynte i det så og gikk oppover til det store! Jeg fikk mange par sokker, noen klær, votter, hansker, lue, sminke N*7 og ID, Abba singtare, Kvitt eller dobbelt bok Slottfjell festival pass til alle dagene :O ++ Men det jeg likte best var en type CD spiller Radio Og man kunne sette Ipoden oppi! (HYL!!)

Bienna fikk jo sokkene sine som hun ikke var spesielt Happy med, 3 Grise ører, en oksemusker og Favoritten var Fasanen, hun har gått og pipet på den lille tiden jeg har vært våken!

Bienna beskriver leken selv: Voff...! Gnurr..! Leke? Oi Lager lyd! KUULT! Dette er årets beste julegave, skulle ønske jeg kunne slippe og få sokker:( Men Fasanen var helt rå!

I dag skal vi vel følge tradisjonene først en tur med Bikkja, også skal jeg og pappa tilbringe resten av dagen i basenget og pusle puslespillet han fikk i år(1000 brikker) , når/Hvis vi blir ferdige med det begyner vi på fjorårdes osv. til vi må begyne på toppen igen, men det har heldigvis ikke skjedd enda. Vi har jo helt frem til 5 januar på oss.
Ønsk oss lykke til:S

God jul og godt nytt år her fra oss!

2 kommentarer:

Dixie sa...

Deres jul hørtes veldig, veldig kjekk ut den også! :) God jul!

Gry og Millis blogg sa...

Det hørtes ut som en perfekt julaften Thea, også så gøy at Bienna ble så glad for fasanen, det er Millis absolutte favoritt også.

Fikk du Pondus blad? Jeg er hekta på Pondus, og kjøpte den nye boka i julepresang til meg selv i år:o)

Kos deg resten av jula Thea, og hils til Bienna:o)