onsdag 4. mars 2009

Vinter

 

Nå er det lenge siden jeg har blogget.

Det blir liksom sånn at jeg sier til meg selv at nå SKAL jeg oppdatere bloggen min, men så blir det liksom aldri noe av.  Jeg blir bare sittende og se på andre sine blogger. Se på hvordan mal de har, blider og annet. Men nå har jeg da kommet meg i skrive modus.

På søndag var det hunde treff i Melsomvik. Det kom vel 15 mennesker med nesten samme antall hunder. Vi gikk opp til en gapahauk. (Veit ikke hvordan det skrives men men) Der brant vi bål og koste oss. Bienna var kjempe kjempe sliten når vi kom hjem.

også var det skole på mandag, en kjedelig dag.

Men i går var 8 9 10 klasse + 1vg  i kongsberg og sto på slalåm og sånt, det var 2 timer i buss opp, og når vi kom opp var det ikke EN sky på himmelen og det var kjempe bra føre og sola skinte hele dagen. Den beste skole dagen i år! vi sto fra 10-15 30  det var bare HELT perfekt! Jeg sto på Slalåm, men jeg svinger ikke så mye men.

Og i dag var det bare en normal kjedelig dag på skolen.

Snart flytter vi ned til de nye husene. Jeg gruer meg litt, det blir jo helt nytt.

Også til fredag skal jeg få dverg hamster. Jeg har liksom hatt buret i 1 år uten at noen har bodd der, men nå kommer det til og bo noen der. Jeg håper jeg får en grå som jeg har sett og  den skal hete Linus hvis det er en gutt og Line hvis det er en jente, Line er beste venninna mi og Linus er bare noe søtt som ligner.

Og en ting till, ikke nå til helgen, men neste kommer Line på besøk og over natter. På lørdagen da skal vi kanskje opp til kongsberg og stå igjenn… Så vi krysser fingrene om at det blir kjempe vær da!

 

Huff dette ble mye om ingen ting!

1 kommentar:

Anonym sa...

Har du ike noen bilder fra Hundetreffet da Thea?

Det hørtes gøy ut å kjøre slalom, også så heldige dere var med været! Håper du får deg en tur til neste helg også:o)

Lykke til med dverghamster og flytting!