tirsdag 17. februar 2009

Ski + helkling

 

I går dro jeg og pappa til byen, jeg trengte noen nye ski og staver(I det siste har jeg brukt mamma sine)                                               Først dro vi G-sport på kilen. Det er en enorm butikk, der fant vi et par ikke for dyre ski, det er litt dumt og bruke liksom 2500 kr på ski som jeg nesten ikke bruker, men jeg digger de. Vi skal hente de på onsdag for de hadde ikke flere binninger der. Men staver som var til en lav priv og riktig høyde fant vi ikke der. Så da gikk turen til farman stredet, de har vell 3? 4?  sports butikker der og selvfølgelig finner vi det riktige parret i den siste :P de 3 første hadde ikke riktig pris og var alt for store,  men i den siste så hadde vi akuratt gitt opp i det jeg ser en eske med mange staver til en veldig lav pris, jeg tar dem opp for å se om det er str. 135 og g jett om det var… FLAKS!  Så til onsdag kan jeg og Bienna så på ski. og mamma kan være med hvis hun får låne skoen til pappa:)

I dag tok jeg og mamma turen til teie-torv (på spark).  Vi skulle kjøpe noen helt nye utesko med som var litt høyt opp leggen. og det fant vi utrolig nok i første sko butikken Sko magazinet de er kjempe varme og jeg syntes ikke de kostet så mye i forhold til kvaliteten på dem. De er svarte, med lisser og  gummi på sålen og litt oppover på foten sånn at du kan gå litt i vann med dem, og de skal være helt vanntette.

Etter det surret vi litt rundt i kjøpestentre, det er vel noe sånt som 12 butikker der. Så stoppa vi på kafe’en der og bestilte 2 kakao med krem og 2 cokier med skjokolade biter namm!                             Så gikk vi på en en sy butikk der, og jeg kjøpte 3 nøster fra Alf . De var ganske tykke en i lyse rosa en i mørke lilla og en svart med glitter. + en hekle nål.

Jeg har alerde klart og hekle noe, jeg vet ikke va den tingen heter, men her er det et bilde:

 

P2173304

Det e rikke så lett og se forskjell på lilla og svart, men det nederste er lilla.

P2173305 Ja, vi ser at jeg skriver på bloggen i bakgrunden, men poenget var heklkingen:)

Det er vel det jeg har gjort i dag:)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med nye ski og staver Thea, OG nye vinterstøvler. Du har jo riktig vært og shoppa;o)

Du er jo kjempeflink til å hekle. Kjempedeilig med sånne fingerløse vanter når du skal trene med Bienna, og skal stappe hånda ned i lomma og hente godbiter hele tiden.

Kakao og cookies med sjokoladebiter.... Nam, nam, nam!!!

Dixie sa...

Så kjekt at du fant det du lette etter til slutt! :) Med meg tar det vanligvis mange turer rundt omkring til butikker og kjøpesentre før jeg til slutt bestemmer meg for at jeg trenger det nok ikke likevel... :P

De der vottene uten fingre eller hva jeg skal kalle det, var veldig fine! Og kakao og cookies hørtes ikke verst ut... ;)

Anonym sa...

Grattis Thea! Moro at du oppdaterer oss ofte :o)
I Hallingdal kaller vi slike "fingerløyser", kjempekjekke å ha! Jammen kan du hekle også. Strikker du??

Nina og Bonnie sa...

Guri,så flink du er til å hekle. De var jo kjempestilig. Og som de andre sier så kjekke.Vi kaller de fingervanter, eller pulsvarmere.