lørdag 14. februar 2009

Lille Thea

 

I går kom jeg hjem etter skolen og spiste litt så dro vi til Gry, Milli og Lille Thea.

Bienna satt i bilen når vi gikk inn til sauene inne. Og noe av det første vi ser der inne er Snipp (som er mamma’n til lille Thea) Og en kjempe søt liten kropp som var Thea! Hun var kjempe søt! Vi hadde tatt med oss en liten pose med brød til snipp sån at vi kunne se og kos litt med Thea for da var hun opptatt med brøde, men det brøde varte jo ikke evig da.  :) Men Thea var kjempe søt og så liten!

Vi ble sittende og kose med Snipp og Thea <3  Og så måtte jeg jo se på noen av de andre sauene også og kose litt med dem : )

Etter det gikk vi litt opp på et av beitene og når vi begynte og gå var solen begynt og gå ned og når vi kom til bake var sola helt nede i horisonten det var en kjempe fin himmel farge! Og hundene likte seg åppe på beite de dro om kapp med samme pinne og var kjempe søte:)

I dag har jeg og mamma planer om og stå på ski på et av jordene i nerheten:) Får se om vi får tatt noen bilder, men kameraet mitt er utladet så det blir nok fra mamma.

3 kommentarer:

Dixie sa...

Det hørtes koselig ut å få hilse på "navnesøsteren" din. Har sett på bildene at Lille Thea er kjempesøt! :)

Høres ut som hundene fikk kost seg litt også!

Nøve sa...

Det var sikkert ekstra moro på Glenne idag! Du må kanskje ta med enda mere brød neste gang ;o)

Håper dere fikk gått på ski idag også, Bienna kan bli en god trekkhund etterhvert - eller kanskje kløvhund? Ho kan jo bære niste og kakao...det hadde vært kjekt.
Ha ei fortsatt god helg!

Nina og Bonnie sa...

Det høres koselig ut å få hilse på lille Thea. Er litt misunnelig. Har jo sett bildene, men det er jo ikke helt det samme.

Moro å kunne la hundene leke samtidig når dere var der.