tirsdag 24. februar 2009

OBS!

 

Nå har jeg vært borte fra  bloggen lenge, det blir liksom sånn når jeg har ferie så orker jeg ikke og blogge, men det er jo da jeg burde blogge som bare det, men, nei da:)

Det som har skjedd siden sist er ikke så mye, men på fredagen som var gikk jeg og tanta mi i byen fordi hun hadde lovet meg en fransk manekyr, eller egentlig løs-negler fordi jeg hadde stelt neglene hennes ett par ganger. Men mamma ville ikke at jeg skulle ha sånne løs-negler fordi di kan utløse alergiske reaksjoner. Så jeg fikk en klassisk fransk   (: GLIS! :) Men jeg ikke noen bilder de blir fort litt ødelagt og nå er de GANSKE ødelagt. Men nå har jeg ganske lange negler (Prøver og ta meg sammen for jeg har egentlig aldri hatt noen lange negler.

Ellers har jo skolen begynt igjenn, nå har vi Matte/Meteorologi Ikke spørr meg hvordan man utaler det, men det er noe vær greier(:

I dag hadde vi hauk igjenn i Norsk vi har heldigvis ikke han i hovedfag lenger.                                                                                                Og i dag ba han oss om og skrive en Essay uten og virkelig gå inn på hva det var, men at det var at men skrev hva man tenkte rundt et tema.

Og her ble min:

(: Nå har Hauk bedt oss om og skrive en Essay, det er noe dritt, men nå skal jeg i allefall komme til temaet: Det er hund dette er en firbeint menneskevenn som jeg skriver en særoppgave om.  Men hunden har fire bein og en hale nei,  foresten ikke alle har en hale og fire bein de kan ha blitt på kjørt av en bil. Angående bil de går fort de! Hunden har pels, lang eller kort, men nei de kan også være nakende, du har sikkert hørt om kinesiske naken hund…. Hviste du at kineserne brukte dem som varme pute under dyna om natta? Hunden stammer fra ulven, men har litt rev i seg også. Nå hørte jeg Frida (Venn) sin Essay den var kul og hun skrev om katte rog på slutten av sin Essay sa hun noe som var veldig sant og det var at katter ikke liker hunder og det er jeg ganske enig i, men noen er jo gode venner da:)  Nå ble jeg litt distrahert av noen bråkete unger i klassen, men nå får jeg veldig vondt i armen min etter så mye smerte det er en bendene smærte. Nå er jeg helt på tryne og kilometer fra temaet mitt. men jeg vill ikke skrive mere nå fordi nå er timen snart over:)

Hehe, jeg syntes den var litt morsom jeg=)

Nå sitter jeg og ser på LANDEPLAGE med Ravi (Ivar) Og det er sangen: 10 000 Lovers av TNT. Den er litt spesiell  C(:

UKAS SANG: sist ukes sang var FAIRYTALE av Alexander Rybak:) Han vant MGP Som dere sikkert har fått med dere Det var en av favorittene mine det eller Butterflys av Tone Damli Aaberge. Det er en fantastisk sang som gjør meg veldig glad. (En litt morsom histore om meg: Jeg gikk tur med Bienna her en dag da og jeg skjønte ikke helt hvorfor det var så mange som glodde litt rart på meg og etterhvert fant jeg ut av at jeg sang litt kjempe høyt på denne sangen! Helt uten at jeg selv hadde tenkt over det!)

Denne ukas sang er THE CLIMB av Miley Cyrus, hun har akuratt kommet ut med musikk vidioen og jeg elsker den. Den har en fengende rytme og en kul tekst, den er laget i forbinnelse med Hannah Montana The Movie.  og musikk-vidioen er litt inspirert av dette, men jeg vil si at det er en sang for ungdommene.

Det var vel det jeg hadde og si i dag:) Ikke så mye om Bienna, men det skjer ikke så mye med henne fortiden(:

1 kommentar:

Anonym sa...

Du har i hvertfall hatt en skikkelig vinterferie med mye snø Thea:o) Nå kan det snart bli vår synes jeg.

Vi sees snart:o))